Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 august 2012

E gata colectia de toamna de bijuterii.

Toamna asta se poarta Murano.Cercei, coliere, bratari lucrate cu sticla de Murano, margele Tensha, metale placate cu aur si argint si diverse alte materiale. Produse unicat -handmade. La cerere  putem completa cu bratara, colier.



Cercei cu cristal de Murano, placați cu Ag (CHM08)-Cercei Panseluta Delicata.

Cercei handmade, cu Murano, mărgele placate cu Ag,cristale, ușori. Lungime 3,5cm(plus tortiță).Sunt ambalați în punguliță cu eticheta. Se pot ambala și pentru cadou, într-o cutiuta de bijuterii, 4 lei ambalajul, sau în săculeț.Model unicat.Se pot modifica elementele cercelului, se pot scoate/adăuga elemente. Se poate confecționa brațară și colier.
                                                                          60.00 RON

 


www.accesoriidecorative.ro

Cercei cu cristal de Murano placați cu Argint(CHM12)

Cercei handmade, cu Murano, mărgele placate cu Ag, cristale, ușori. Lungime 3,5cm(plus tortiță). Sunt ambalați în punguliță cu etichetă. Se pot ambala și pentru cadou, într-o cutiuță de bijuterii, 4 lei ambalajul, sau în săculeț.Model unicat. 60ron. Se pot modifica elementele cercelului, se pot scoate/adăuga elemente. Se poate confecționa brațară și colier.
                                                                    60.00 RON


www.accesoriidecorative.ro


Cercei cu cristal de Murano placați cu Argint (CHM11)

Cercei handmade, cu Murano, mărgele placate cu Ag, cristale, ușori. Lungime 3cm(plus tortiță). Sunt ambalați în punguliță cu etichetă. Se pot ambala și pentru cadou, într-o cutiuță de bijuterii, 4 lei ambalajul, sau în săculeț.Model unicat.Se pot modifica elementele cercelului, se pot scoate/adăuga elemente. Se poate confecționa brațară și colier.
                                                                  60.00 RON



 

                                                              

Cercei cu cristal de Murano placați cu Argint(CHM09)

Cercei handmade, cu Murano, mărgele placate cu Ag, cristale, ușori. Lungime 3,5cm(plus tortiță).Sunt ambalați în punguliță cu etichetă. Se pot ambala și pentru cadou, într-o cutiuta de bijuterii, 4 lei ambalajul, sau în săculeț.Model unicat.Se pot modifica elementele cercelului, se pot scoate/adăuga elemente. Se poate confecționa brațară și colier
                                                                60.00 RON



                                                           www.accesoriidecorative.ro



Cercei cu cristal de Murano, placați cu Argint(CHM07)

Cercei handmade, cu Murano, mărgele placate cu Ag, cristale, ușori. Lungime 3cm(plus tortiță).Sunt ambalați în punguliță cu etichetă. Se pot ambala și pentru cadou, într-o cutiuță de bijuterii, 4 lei ambalajul, sau în saculeț.Model unicat.
                                                             60.00 RON




Cercei cu cristal de Murano placați cu Aur(CHM06)

Cercei handmade, cu Murano, mărgele stardust, ușori. Lungime 5cm.Sistem de prindere, tijă cu bilă placată cu aur.Sunt ambalați în punguliță cu etichetă. Se pot ambala și pentru cadou, într-o cutiuță de bijuterii, 4 lei ambalajul, sau în săculeț.Model unicat.
                                                            80.00 RON



                                                         www.accesoriidecorative.ro


Cercei cu cristal de Murano placați cu Aur(CHM05)

Cercei handmade, cu Murano, cristale,mărgea semiprețioasă Cuart Roz, ușori. Lungime 4cm.Sistem de prindere, tijă cu bilă placată cu aur).Sunt ambalați în punguliță cu etichetă. Se pot ambala și pentru cadou, într-o cutiuță de bijuterii, 4 lei ambalajul, sau în săculeț.Model unicat.
                                                                  80.00 RON



                                                       www.accesoriidecorative.ro


Cercei cristal de Murano placați cu Aur(CHM04)

Cercei cristal de Murano placați cu Aur(CHM04). Cercei handmade, cu Murano, cristale,mărgea semiprețioasă, Piatra Soarelui, ușori. Lungime 4cm.Sistem de prindere, tijă cu bilă placată cu aur.Sunt ambalați în punguliță cu eticheta. Se pot ambala și pentru cadou, într-o cutiuță de bijuterii, 4 lei ambalajul, sau în săculeț.Model unicat.
                                                               80.00 RON


                                           www.accesoriidecorative.ro


Cercei cu cristal de Murano placați cu Aur(CHM03)

Cercei handmade, cu Murano, cristale, ușori. Lungime 4cm (plus tortiță).Sunt ambalați în punguliță cu etichetă. Se pot ambala si pentru cadou, într-o cutiuță de bijuterii, 4 lei ambalajul, sau în săculeț.Model unicat.Se pot modifica elementele cercelului, se pot scoate/adăuga elemente. Se poate confecționa brațară și colier.
                                                                       80.00 RON



                                                     www.accesoriidecorative.ro

Cercei cu cristal de Murano placați cu Aur(CHM02)

Cercei handmade, cu Murano, cristale, ușori. Lungime 6cm (plus tortiță). Sunt ambalați în punguliță cu etichetă. Se pot ambala și pentru cadou, într-o cutiuță de bijuterii, 4 lei ambalajul, sau în săculeț. Model unicat. Se pot modifica elementele cercelului, se pot scoate/adăuga elemente. Se poate confecționa brațară și colier.
                                                                60.00 RON



                                                               www.accesoriidecorative.ro


 



Cercei cu cristal de Murano placați cu Aur (CHM01)

Cercei handmade, cu Murano, cristale, ușori. Lungime 7cm. Sistem de prindere, tijă cu bobiță, placată cu aur. Sunt ambalați în punguliță cu etichetă. Se pot ambala și pentru cadou, într-o cutiuță de bijuterii, 4 lei ambalajul, sau în săculeț.Se pot modifica elementele cercelului, se pot scoate/adăuga elemente. Se poate confecționa brațară și colier.
                                                                80.00 RON


                                                       www.accesoriidecorative.ro

 



 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu