Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 aprilie 2014

Idee & realizare vs prezentare, etichetare, ambalare

Bijuteriile mele sunt frumoase, dar degeaba, daca sunt urate pozele. Cum arata cerceii in realitate?
                                                                    Scurt si la obiect. 
 Idee & realizare 10-20 minute.
 E nevoie de o idee, materie prima si maini talentate. Cat imi ia sa concep un model? Intre 1-5 minute daca sunt inspirata.( Daca nu, imi poate lua 1 luna- se cheama pana de idei/ inspiratie!  Si atunci prefer sa am alta indeletnicire sau "sa dorm ", nicidecum arta.) Sa zicem 5 minute. Sa comand materialele? Un click! Pentru confectionare, aleg materiale si le adun intr-un intreg, intre 5-20 minute.  Un timp mediu de 10 minute.  Egal  15 minute! Bravo! Rapid& simplu!
De acum incolo incepe nebunia, pentru mine, adica - prezentare, etichetare, ambalare!Prezentare, etichetare, ambalare, vanzare
1.Prezentare: materiale folosite, masuratori-dimensiuni, caracteristici, o intreaga descriere a produsului creat si a utilitatii acestuia - adica 10 minute.
2. Fotografierea: alegerea decorului, atentie la lumina, la umbre, la prezentarea artistica a produsului si fotografierea acestuia din 3 planuri/pozitii, descarcarea fotografiilor + prelucrare editare in photoshop- 20 minute.
3.Etichetarea:  alegerea hartiei/cartonului folosit, editarea textului  preluat din descrierea produsului, bilingv (en-ro), datele vanzatorului si sigla- 20 minute.
4. Ambalarea:  la fel, alegerea modului de ambalare hartie, carton, punguta PVC, material textil + atasarea etichetei si ambalarea propriu-zisa - 10 minute.
5. Vanzarea on-line sau in targuri expozitii : - incarcare pe site, a produsului- editare txt,  poze,etc - 5minute. ( nu iau in calcul)
                                             - expunere in targuri 2-3 zile- asta nu o sa iau in calcul
Total - 60 de minute!
 Imposibil asa ceva! Punand in balanta cele 2 etape ale produsului finit "pus pe raft", undeva pe axa timpului se intampla ceva! Calculele nu sunt cum trebuie???? Mie asa mi se pare! Il fac in 15 minte si e gata de vanzare in 60 de minute? Nu ar trebui sa fie invers? O persoana le confectioneaza si o echipa le pregateste pentru vanzare??!!!In 45 de minute mai fac 3 produse!!! Intr-o ora fac 4 produse si imi mai ia inca 4 ore sa fie gata de vanzare?
 Timpul meu este doar pentru crearea produselor, doar atat! Ce urmeaza e gratis !!!
www.accesoriidecorative.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu